Massageterapi är vad min rygg behöver

När jag kom in i tonåren så började jag få problem med ryggen, jag tränade väldig mycket samtidigt som jag växte väldigt fort. det gjorde att kroppen inte riktigt hände med som den skulle. Nu är jag vuxen och har fått ordning på mina problem men jag får fortfarande ganska ofta ryggont. Jag bor i Luleå tillsammans med min familj, på fritiden så tränar vi mycket allihop och jag går mycket promenader med min hund. Det är framförallt efter våra promenader som jag blir riktigt stel i ryggen. Jag vet inte hur det kommer sig riktigt men därför så brukar jag besöka Medicinsk Massageterapeut i Luleå. Jag har besökt dem för behandlingar flera gånger då jag har haft problem med ryggen. De erbjuder massageterapi i Luleå, utöver Luleå så finn de också tillgängliga i Älvsbyn och Piteå bland annat. De har god utbildning märker man när man är där, de är riktigt duktiga på att hitta roten till problemet. För min del så brukar de genomföra behandlande och avslappnande massage men de anpassar alltid deras massage efter kundens behov och önskemål. Efter att jag har varit där en halvtimme känns det ungefär som man har varit på gymmet och kört ett ordentligt ryggpass. Efter att jag har fått min massageterapi där så blir det genast bättre. Jag tror att de är musklerna som låser sig i ryggen på något sätt. Genom deras massageterapi så släpper låsningen och blodet flödar återigen som det ska. Jag har fått några övningar som de rekommenderat mig att göra för att lindra problemen sen får jag be min fru när det är som värst och jag inte hinner gå till Medicinsk Massageterapeut i Luleå eller Piteå.

Du gillar kanske också...