Villastrands Hem och Hus Service AB

Hej och hallå allesammans och välkomna till min lilla hörna på internet. Dag ut och dito in hela året om får jag se hur välskött grannens fastighet är. Ett hyreshus. Jag bor också i ett hyreshus men jag har en snål hyresvärd som bara vill få in hyran och låter hus och utemiljö förfalla totalt. Nu har jag ställt mig i kö för en lägenhet i grannhuset, för jag vill flytta in där eftersom det är så välskött. Det är ett företag som utför fastighetsskötsel i Skövde, Skara och Lidköping som heter Villastrands Hem och Hus Service AB som tar så väl hand om grannfastigheten. 

 

Jag ringde upp min egen hyresvärd och tyckte att han skulle ta hjälp av det här företaget men han slängde på telefonluren i ilska. Kanske att jag trampade på en öm tå? Jag tror att de flesta fastighetsägare i alla fall är intresserade av att ta väl hand om sina fastigheter, och har man inte tiden eller orken att själv göra detta, så kan man alltid ta hjälp av något företag. Behöver man hjälp med sin fastighetsskötsel i Skövde, eller i Skara eller i Lidköping då är ju Villastrands Hem Och Hus Service det perfekta företaget. Året runt finns det saker de gör, alltifrån halkbekämpning och snöskottning på vintern till klippning av gräsmattor på sommaren. Invändigt går det få hjälp med alltifrån målning, tapetsering och golvläggning till fönsterputs och viss städning, och mycket, mycket mer. All denna hjälp är mycket prisvärd och även om det inte ligger i min hyresvärds intresse att få den här hjälpen, så borde det vara intressant för de flesta andra som äger fastigheter och som sagt inte riktigt har vare sig tiden eller orken att göra allting själva.