Sangi Inre/Yttre Balans

Varmt välkomna till bloggen alla mina kära läsare. Jag hoppas allt är riktigt bra med er. Jag hoppas ni kan få nytta av det här inlägget där jag ska ta och berätta för er om något så bra som healing. Äntligen är det onsdag och ingen kan vara gladare än jag. Nu direkt efter jobbet ska jag ge mig iväg på någonting som jag hade tänkt att nämna ett par ord om här på bloggen! Jag går på healing i Bromölla. Det var min jobbarkompis på fabriken som berättade att hon blivit mycket hjälpt av att gå på healing på ett företag som heter Sangi Inre/Yttre Balans. 

 

Det lät spännande tyckte jag, och så blev det så att jag bestämde mig för att prova jag också. Nu har jag fått healing några gånger och det har verkligen hjälpt. Det vore så roligt om jag kunde få någon av er läsare att också börja på det här. Bor ni i Bromölla eller Sölvesborg så tycker jag förstås att Sangi Inre/Yttre Balans är ett väldigt bra företag när det gäller det här med healing. Det är viktigt att ta hand om sig, och göra bra saker som stärker en både själsligt och kroppsligt. Många av er kanske invänder och menar att ni inte har tid att gå på healing. Uppriktigt sagt så handlar det väl om att ta sig den här tiden, speciellt med tanke på hur stärkt man blir av att gå på healing. Det finns olika sätt att få sina energier i balans och då är denna healing i Bromölla ett bra sätt. I en tillvaro som blir allt mer hektisk med så många måsten och krav från höger och vänster, är jag jättetacksam över att kunna få en behandling med healing i Bromölla på Sangi Inre/Yttre balans någon gång då och då.